Havermoutpap zonder aanbranden voor haastige mensen
Havermoutpap zonder aanbranden voor haastige mensen
Begin jij de dag graag met een bordje havermoutpap, maar heb je onvoldoende tijd om erin te roeren? Eindig je steevast met een aangebrand pannetje? Met deze methode is dit verleden tijd!
Zet een avond van te voren de havermout in de week. Gebruik hiervoor naar keuze water, (plantaardige) melk of een mengsel van beiden.
Breng ’s morgens direct na het opstaan de havermout aan de kook. Dan wel even goed doorroeren en zorgen dat er voldoende vocht in zit! Haal de pan van de warmtebron en sluit af met een deksel.
Ga je douchen en aankleden.
Je havermoutpap is nu mooi gaar. Indien nodig voeg je wat melk toe en warm je de pap weer even op. Serveer met vers fruit of diepvries bosvruchten.
Ook lekker met kwark en pompoenpitten.
Zo begin je de dag goed! Eet smakelijk!
Het ontbijt zorgt de hele ochtend voor een prettig verzadigd gevoel.
Wil je verder lezen?
Maak heerlijke aardbeienjam zonder suiker.
Of download het gratis Ebook “Op weg naar je optimale gewicht”
Wil je regelmatig goede tips over bewust eten blijven ontvangen? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.